جستجو برای:
  • صفحه نخست
  • مقالات
  • خلاصه کتاب‌های ویدیویی رایگان
  • عضویت طلایی
  • دوره‌ها و محصولات
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • قوانین و مقررات
 
اکادمی منابع انسانی میلاد
  • صفحه نخست
  • مقالات
  • خلاصه کتاب‌های ویدیویی رایگان
  • عضویت طلایی
  • دوره‌ها و محصولات
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • قوانین و مقررات
0
ورود / عضویت

خلاصه کتاب ١٣ کاری که افراد هوشمند انجام نمی‌دهند+ویدیو

کتاب 13 ویژگی افراد هوشمند

📔خلاصه کتاب ١٣ کاری که افراد هوشمند انجام نمی‌دهند

امی مورین

گوینده: فاطمه اسدی

 ویدیو خلاصه کتاب  ١٣ کاری که افراد هوشمند انجام نمی‌دهند در زیر ارایه شده است. در این ویدیو، اصول اساسی کتاب « ١٣ کاری که افراد هوشمند انجام نمی‌دهند» به طور جذاب و قابل فهمی توضیح داده شده‌، برای آشنایی با مفاهیم اصلی کتاب، این ویدیو را ببینید.

 کتاب  ١٣ کاری که افراد هوشمند انجام نمی‌دهند به این سوال پاسخ می‌دهد که چگونه بر موانع پیشرفت‌تان غلبه کنید و تغییرات بنیادین در زندگی‌تان ایجاد کنید.

 افراد هوشمند به‌جای افسوس خوردن، قدردان چیزھایی ھستند که دارند.

 ھیچ انسانی از سختی ھا و مشکلات زندگی مصون نیست، افراد ھوشمند در این شرایط وقت باارزش خود را صرف دلسوزی و افسوس برای خودشان نمی‌کنند؛ بلکه آن را به دید یک فرصت می‌بینند و قدردان چیزھایی ھستند که دارند. پرورش ظرفیت خود برای قدردانی سبب می‌شود که سیستم ایمنی سالم‌تری داشته باشید و اغلب کمتر بیمار شوید.

 افراد ھوشمند با بخشش دیگران، قدرت خود را حفظ می‌کنند.

 اکثر افراد ھوشمند عدم‌پذیرش را در زندگی تجربه کردند؛ یعنی زمانی که نظرات منفی دیگران می‌توانست در ھمان ابتدا مانع مسیر پیشرفته‌شان شود؛ اما آنھا اجازه ندادند که نظرات دیگران باوری که به افکار و اعمالشان را داشته‌اند را خدشه‌دار کند.
در این لحظات اگر کینه به دل بگیرید نه تنھا حس عصبانیت و نفرت تاثیر بر شخص مقابلتان ندارد؛ بلکه این احساسات توانایی خودتان را نیز محدود خواھد کرد در واقع شما با این کار به او قدرت می‌دھید تا زندگی‌تان را مختل کند. بخشندگی بی‌قیدوشرط و از سر اخلاص سبب کاھش استرس و ھمچنین افزایش طول عمر شما خواھد شد.

 افراد ھوشمند پذیرای تغییر در زندگی ھستند.

 برای ایجاد تغییر در ابتدا باید یاد بگیرید افکار منفی را نادیده بگیرید. به طور مثال به خود نگویید تلاش من بی‌فایده است، من درگذشته ھمیشه شکست خوردم. به چنین افکاری که ھیچ پایه و اساسی ندارند گوش ندھید.

 برای ایجاد یک تغییر موفق برنامه ۵ مرحله‌ای بریزید: بدین صورت که برای خود یک ھدف ٣٠ روزِ تعیین کنید و روزانه تغییرات کوچکی برای رسیدن به ھدفتان در رفتار خود ایجاد کنید، سپس لیستی از مشکلات پیش‌بینی‌شده در مسیرتان تھیه کنید تا بتوانید با آن مقابله کرده و خودتان را متعھد به انجام آن نگه دارید و در نھایت پیشرفتتان را اندازه‌گیری کنید.

 تمرکز افراد ھوشمند فقط روی مسائلی است که می‌توانند آن را کنترل کنند.

 یک فرد ھوشمند ھرگز وقت خود را صرف مسائلی چون وضعیت اقتصادی، وضعیت سلامتی و… تلف نمی‌کند و در عوض تمام انرژی خود را صرف چیزھایی می‌کند که تحت کنترل خود دارد، این نگرش می‌تواند معجزه برای حال خوبتان باشد.

 افراد ھوشمند ھمه را ازخودراضی نگه نمی‌دارند.

 برخی مردم از ترس اینکه احساسات دیگران را جریحه‌دار کنند عواطف واقعی خود مانند ناراحتی یا عصبانیت را نشان نمی‌دھند. قرار نیست که ھمیشه انتظارات دیگران را برآورده کنید، در این صورت است که قوی‌تر می‌شوید. تایید خواسته ھای خود و نه گفتن به انتظارات دیگران اعتمادبه‌نفس و حس شادی شما را به‌شدت افزایش می‌دھد.

 افراد ھوشمند از خطرکردن نمی‌ترسند.

 اگر در زندگی ھیچ ریسکی نکنید پیشرفت نخواھد کرد؛ اما منظور، ریسک ھای بزرگ و حساب نشده نیست، چرا که شکست ھای ناشی از آن می‌تواند شما را کاملاً بی‌انگیزه کند. افراد هوشمند اگر بخواھند دست به خطر بزنند، ھوشمندانه گزینه‌هایی را انتخاب می‌کنند که ریسک کمتری به دنبال داشته باشد. برای مقابله با ترس‌ھای‌تان آنھا را تحلیل کنید تا بتوانید ترس ھای غیرمنطقی را کنار گذاشته و ھمچنین با اقدامات صحیح سبب به حداقل رساندن ریسک شوید.

 افراد ھوشمند در گذشته نمی‌مانند.

 بسیاری از مردم تصور می‌کنند توسط گذشته و میراث والدین و خانواده‌شان تسخیر شده‌اند. درگذشته نماندن به این معنا نیست که تصور کنیم ھیچ اتفاقی نیفتاده است؛ بلکه باید گذشته را بپذیرید و ببخشید تا بتوانید آن را در زمان حال بھبود دھید. افراد ھوشمند از تجربیات گذشته به‌عنوان زیر بنا استفاده می‌کنند تا دنیا را به‌جای بھتری تبدیل کنند.
 حواستان به نگرش‌ھایی که شما را از تجربه تغییر بازمی‌دارند باشد. به طور مثال اگر به‌خاطر اینکه قبلاً کسی احساسات شمارا جریحه‌دار کرده از ملاقات با دیگر افراد خودداری می‌کنید، سعی کنید آن نگرش را تغییر دھید. دل‌شکستگی شما در گذشته دلیل نمی‌شود که دیگر نتوانید کسی را دوست داشته باشید.

 افراد ھوشمند اشتباھات خود را بررسی کرده و از آنھا درس می‌گیرند تا دوباره تکرارشان نکنند.

 با ھر غفلت کوچک امکان این وجود دارد که عادات و سبک‌رفتاری غلط که درگذشته مرتکب شده‌اید را تکرار کنید. برای جلوگیری از تکرار اشتباھات، از خود بپرسید چه‌کار اشتباھی انجام داده‌ام؟ چه کاری را می‌توانستم بھتر انجام دھم؟ و دفعه بعد چه کاری را می‌توانم به روش متفاوتی انجام دھم؟به این سؤال‌ھا صادقانه پاسخ دھید، بدین ترتیب دفعه ھای بعد نسبت به اینکه چگونه واکنش نشان دھید عملکرد بھتری خواھید داشت. استفاده از سه تکنیک برای کنار گذاشتن عادت بدتان می‌تواند به شما کمک کند:
1. چشمان خود را بر روی ھدفتان قفل کنید، اگر حس فوق‌العاده رسیدن به ھدف را تصور کنید آنگاه ھمه مھارت ھایتان را برای انجام آن به کار می‌گیرید.
2. دلایل خود را برای جلوگیری از تکرارشدن اشتباھاتتان را بنویسید. ھمیشه آن را به ھمراه داشته باشید و قبل از این که بخواھید عادتان را تکرار کنید، آن را مرور کنید تا به‌تدریج سبب تغییر عادت شما شود.
3. خودتان را محدود کنید، یعنی تمام محرک‌ھا را که سبب تکرار عادت می‌شود را از خود دور کنید.

 افراد ھوشمند از تنھایی نمی‌ترسند؛ بلکه از آن لذت می‌برند.

 اکثر افراد در ھنگام تنھایی یا وقت آزادشان بلافاصله به دنبال سرگرمی‌ھایی ھستند تا بتوانند افکار و نگرانی ھای درونشان راخفه کنند. اما افراد ھوشمند در آن لحظات در آرامش به اھداف زندگی و مسیری که ھم اکنون در آن ھستند فکر می‌کنند. این زمان بھترین لحظه برای گوش دادن به احساسات درونی و رسیدگی به افکار مثبت و منفی و استرس‌تان است. از این فرصت استفاده کنید تا در مورد اھداف و رویاھای جدیدتان فکر کنید و زندگی رویایی خود را تجسم کنید ھمین امر به انعطاف پذیری شما در زندگیتان کمک خواھد کرد.

 افراد ھوشمند به جای حسادت به دیگران، با آنھا ھمکاری می‌کنند.

 افرادی که موفقیت دیگران را تحسین می‌کنند و از آن لذت می‌برند افراد موفقی را که می‌توانند با آنھا ھمکاری داشته باشند جذب می‌کنند. مشارکت ھمراه با رقابت به افراد انگیزه می دھد و موجب موفقیت ھر دو طرف می‌شود

 افراد ھوشمند به راحتی تسلیم نمی‌شوند و نسبت به خود احساس ھمدردی دارند.

 مسیر رسیدن به موفقیت پر از شکست ھای مختلف است و به ھمین دلیل افراد ھوشمند می‌دانند چطور با پشتکار از شکست ھای‌شان به عنوان پله‌ای برای دستیابی ھدفی بزرگ‌تر استفاده کنند. کلید غلبه بر ترس از شکست در حس ھمدردی نسبت به خود و تغییر طرز تفکرمان در مورد شکست نھفته است.

 افراد ھوشمند بیشتر شخصیتی بخشنده دارند تا گیرنده.

 اگر دائماً تمرکزتان را بر روی چیزھایی باشد که تصور می‌کنید مردم به شما بدھکار ھستند و یا خود را ھمواره مستحق می‌دانید، احتمالاً با خود فکر می‌کنید که نباید برای به دست آوردن آن سخت تلاش کنید در حالی که افراد ھوشمند به جای اینکه از دنیا توقع داشته باشند تا موفقیت و خوشبختی را سرازیر زندگی‌شان کنند، تلاش دارند چیزی به دنیا اضافه کنند.

 افراد ھوشمند باور دارند موفقیت و خوشبختی یک شبه به دست نمی‌آید.

 مشکل اصلی کنار گذاشتن اھدافتان، غیر واقع بینانه و غیر منطقی بودن اھداف و توقعاتمان است. سه راه حل برای این مشکل وجود دارد:
1) فکر نکنید که تغییر ساده است. از ھمان ابتدا بپذیرید رسیدن به ھدفتان دشوار خواھد بود در این صورت شانس موفقیتتان بیشتر خواھد شد.
2) زمان رسیدن به ھدف را محدود نکنید. این که برای دستیابی به ھدف‌تان مدت زمانی را تعیین کنید خوب است اما این تصور را کنار بگذارید که یا در ھمان زمان به ھدفتان می‌رسید یا در غیر این صورت ھیچ وقت به آن نمی‌رسید.
3) فکر نکنید رسیدن به ھدف، زندگی‌تان را از این رو به آن رو می‌کند. افراد ھوشمند بر این باورند که پیشرفت ھمیشه قابل تشخیص نبوده. گاھی اوقات پیشرفت کاملاً پنھانی و حتی شبیه به گام ھای رو به عقب است بنابراین صبور باشید و به ھدف خود وفادار بمانید و تلاش در راستای آن را ادامه دھید حتی وقتی در یک لحظه خاص ھیچ پیشرفتی نمی‌بینید.

اشتراک گذاری:
برچسب ها: پرورش انگیزهتوسعه فردیرشد ذهنیزندگی موفقعادات مثبتموفقیت شخصی
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
در یوتوب
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

مرد بابل
خلاصه کتاب ثروتمندترین مرد بابل+ویدیو
خلاصه کتاب اصل ۸۰-۲۰ +ویدیو
خلاصه کتاب قوانین جدید بازاریابی و روابط‌عمومی+ویدیو
خلاصه کتاب روانشناسی فروش+ویدیو
دیوانگان ثروت ساز
خلاصه کتاب دیوانگان ثروت‌ساز+ویدیو
ساده گرایی
خلاصه کتاب ساده‌گرایی+ویدیو

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

جستجو برای:
فهرست سفارشی
  • صفحه اصلی اول
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • حساب کاربری من
  • درباره ما
  • سبد خرید
  • فروشگاه

ورود
استفاده از موبایل
آیا هنوز عضو نیستید؟ اکنون عضو شوید
بازنشانی رمز عبور
استفاده از موبایل
عضویت
قبلا عضو شدید؟ اکنون وارد شوید

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

ارسال مجدد کد تایید (00:60)

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت