جستجو برای:
  • صفحه نخست
  • مقالات
  • خلاصه کتاب‌های ویدیویی رایگان
  • عضویت طلایی
  • دوره‌ها و محصولات
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • قوانین و مقررات
 
اکادمی منابع انسانی میلاد
  • صفحه نخست
  • مقالات
  • خلاصه کتاب‌های ویدیویی رایگان
  • عضویت طلایی
  • دوره‌ها و محصولات
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • قوانین و مقررات
0
ورود / عضویت

خلاصه کتاب گاو بنفش + ویدیو

📔خلاصه کتاب گاو بنفش

ست گودین

گوینده: فاطمه اسدی

 ویدیو خلاصه کتاب گاو بنفش در زیر ارایه شده است. در این ویدیو، اصول اساسی کتاب «گاو بنفش» به طور جذاب و قابل فهمی توضیح داده شده‌، برای آشنایی با مفاهیم اصلی کتاب، این ویدیو را ببینید.

کتاب گاو بنفش به این سوال پاسخ می‌دهد که چگونه  با ایجاد نوآوری از مرگ کسب‌وکارتان جلوگیری کنید؟

ایجاد محصولی متمایز

اگر محصول شما مشابه رقبا باشد نمی‌توان انتظار دیده‌شدن آن توسط مشتریان را داشته باشید. در این دوره به‌قدری انتخاب‌های متنوع برای کالاها در اختیار مشتریان قرار دارد که فقط ارضای نیاز مشتریان کافی نیست؛ بلکه برای موردتوجه قرارگرفتن باید خارق‌العاده باشید.

تبلیغات موثر

 به دلیل افزایش حجم تبلیغات، تأثیر آن بر مخاطبان  به‌شدت کاهش‌یافته است چرا که افراد پر مشغله تر از آن چیزی هستند که تمام تبلیغات اطرافشان را رصد کنند. این بی‌توجهی به آن دلیل است که افراد تا زمانی که تبلیغی مربوط به نیازشان نباشند به آن توجه نمی‌کنند؛ مثلاً شما تا زمانی که نخواهید گوشی هوشمند بخرید به تبلیغات گوشی هوشمند توجه نمی‌کنید. همچنین این مسئله به آن معناست که تأثیر تبلیغات به روش سنتی در رسانه‌های جمعی کاهش‌یافته است.
بنابراین باید مشتریانی پیدا کنید که نیاز به محصول شما دارند و از میان افراد این گروه باید مشتریانی را بیابید که از گزینه‌های موجود در بازار راضی نیستند.
امروزه به دوره پیش از تبلیغات برگشته‌ایم؛ یعنی زمانی که مشتریان تجربیات خودشان را بر اساس استفاده از محصول یا خدمتی که دریافت کرده بودند در اختیار بقیه گذاشته و راجع به آن صحبت می‌کردند که اصطلاحاً به آن تبلیغات کلامی یا دهان‌به‌دهان می‌گویند. شبکه‌های اجتماعی مثل توییتر و اینستاگرام باعث می‌شود که این نوع تبلیغات کلامی به‌سرعت انتشار داده شود.

راه‌حل های بازاریابی برای جذب مشتریان

برای بازاریابی دنبال افرادی بگردید که محصول شما مشکلاتشان را برطرف کند. درگذشته بازاریابان می‌توانستند مخاطبین مدنظر خود را انتخاب کند؛ اما  اکنون مشتریان هستند که انتخاب می‌کنند در معرض چه تبلیغی قرار بگیرند در نتیجه این تبلیغات باید گروهی را مورد هدف قرار دهد که برای  مشکلشان به دنبال راه‌حل می‌گردد، همان راه‌حلی که شما  باید به آنها ارائه دهید. تبلیغات گوگل ادز به‌خوبی در این شیوه جواب می‌دهد؛ چرا که افراد در جستجوگر گوگل به دنبال پاسخ برای سوال‌ها یا حل مشکلشان می‌گردند و تبلیغات گوگل به شکل گزینشی برای همان چیزی که آنها می‌خواهد راه‌حل پیشنهاد می‌دهد. به هر روشی که محصولتان را تبلیغ کنید باید تاثیر شیوه بازاریابی خود را اندازه‌گیری کنید این سنجش تنها راهی است که می‌توانید متوجه شوید چه کاری جواب می‌دهد و بر اساس همین سنجش است که می‌توانید عملکرد خود را بهبود ببخشید.

تبلیغات کلامی

بر مشتریان تمرکز کنید که حاضر به امتحان‌کردن چیزهای جدید باشد و با دیگران در مورد محصول شما حرف بزنند برای فهم اینکه چطور می‌توانید افراد را وادار به تبلیغات کلامی برای محصولتان کنید از خودتان سؤالاتی نظیر این بپرسید، آیا محصول ما را می‌توان به‌راحتی به دیگران توصیه کرد آیا گروه هدفتان افرادی هستند که راجع به محصولات محبوب خود با دیگران صحبت کنند.

مزیت رقابتی

در مفهوم سنتی بازاریابی به معنای اعلام ارزش محصول تولید شده و مشتری است؛ اما این تعریف فقط به معنای تبلیغات است، بازاریابی امور بیشتری را نیز در برمی‌گیرد در واقع بازاریابی در جهت خلق محصول است. علاوه بر این بازاریابی به معنای یافتن مزیت رقابتی است، یعنی نقطه قوتی که شما را از رقیبانتان متمایز کند برای پیداکردن این مزیت باید به امور مختلفی بپردازید از جمله مقایسه دقیق محصول خودتان و رقبا در زمینه طراحی و تولید، قیمت‌گذاری و ارائه.

شعاری ساده

محصولتان قلب فعالیت بازاریابی شما است. پس باید شعاری ساده و راحت داشته باشد باشید که پیغام محصولتان را به‌وضوح منتقل کند.

ریسک پذیر باشید

در دنیای امروز نباید از ریسک اجتناب کرد. چرا که ریسک‌کردن استراتژی مطمئن‌تری نسبت به عدم ریسک است. اکثر شرکت‌ها از ایده‌های عجیب‌وغریب برای دستیابی به موارد خاص و خارق‌العاده دوری می‌کنند؛ زیرا از امتحان‌کردن امور جدید واهمه دارند؛ اما این نکته را در نظر بگیرید که برای موفق شدن باید بر این ترس غلبه کنید؛ چون در بازار مدرن جایی برای محصولات معمولی و کسالت‌آور وجود ندارد در چنین بازار شلوغی به‌چشم‌ نیامدن معادل وجود نداشتن است.

تقلید از رهبران ممنوع

استراتژی محبوب اما ضعیف دیگری برای کسب‌وکارها، پیروی از رهبران است. تقلید از اقدامات رهبران هیچگاه خودتان را به یک رهبر تبدیل نمی‌کند علت این امر آن است که رهبران بازار موفقیت خود را اغلب با ریسک کردن و خلق چیزهای خارق‌العاده به دست می‌آورند. اگر شما صرفاً این کار را تقلید کنید خارق‌العاده و متفاوت نخواهد نخواهید بود. شرکت‌هایی که طبق این استراتژی عمل می‌کنند در درازمدت شکست می‌خورد؛ چراکه بازارشان دیر یا زود دستخوش تغییراتی می‌شود. این تغییرات بازار همان جایی است که آنها به دام می‌افتند چرا که تجربه در زمینه آزمودن امور نوین ندارند.

ترس از تغییر و انتقاد

بسیاری از کمپانی‌ها از انتقاد تمسخر و تغییراتی که متمایز بودن با دیگران به همراه دارد می‌ترسند. پدیدآوردن محصول قابل‌توجه ناگزیر از انتقاد است؛ اما نقد به معنای شکست نیست اگر نقدی در مورد محصول‌تان  وجود نداشته باشد باید نگران باشید؛ چون به این معناست که شما قدم در راهی امن و کسالت‌آور گذاشته‌اید و عاقبت این مسیر شکست است. متفاوت‌بودن ممکن است باعث شود گروهی شما را مسخره کنند؛ اما حتی اگر فردی محصولتان را مسخره کند همین تمسخر می‌تواند معروف شده و به‌نوعی تبلیغات کلامی محصول شما را گسترش دهد. بزرگ‌ترین نگرانی و ترس اغلب شرکت‌های بزرگ در مورد خلق گاو بنفش این است که آنها را ملزم به ایجاد تغییرات اساسی در زیرساخت‌هایشان کند وقتی دریافتید که چه چیزی محصول شما را متمایز خواهد کرد برای دستیابی به آن باید هر کاری که لازم است انجام دهید و این به معنای اعمال تغییرات بزرگ است.

اشتراک گذاری:
برچسب ها: ابتکاربازاریابیست گادینفروشنوآوری
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
در یوتوب
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

مرد بابل
خلاصه کتاب ثروتمندترین مرد بابل+ویدیو
خلاصه کتاب اصل ۸۰-۲۰ +ویدیو
خلاصه کتاب قوانین جدید بازاریابی و روابط‌عمومی+ویدیو
خلاصه کتاب روانشناسی فروش+ویدیو
دیوانگان ثروت ساز
خلاصه کتاب دیوانگان ثروت‌ساز+ویدیو
ساده گرایی
خلاصه کتاب ساده‌گرایی+ویدیو

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

جستجو برای:
فهرست سفارشی
  • صفحه اصلی اول
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • حساب کاربری من
  • درباره ما
  • سبد خرید
  • فروشگاه

ورود
استفاده از موبایل
آیا هنوز عضو نیستید؟ اکنون عضو شوید
بازنشانی رمز عبور
استفاده از موبایل
عضویت
قبلا عضو شدید؟ اکنون وارد شوید

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

ارسال مجدد کد تایید (00:60)

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت