جستجو برای:
  • صفحه نخست
  • مقالات
  • خلاصه کتاب‌های ویدیویی رایگان
  • عضویت طلایی
  • دوره‌ها و محصولات
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • قوانین و مقررات
 
اکادمی منابع انسانی میلاد
  • صفحه نخست
  • مقالات
  • خلاصه کتاب‌های ویدیویی رایگان
  • عضویت طلایی
  • دوره‌ها و محصولات
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • قوانین و مقررات
0
ورود / عضویت

خلاصه کتاب شیب+ویدیو

📔خلاصه کتاب شیب

ست گادین

گوینده: فاطمه اسدی

 ویدیو خلاصه کتاب  شیب در زیر ارایه شده است. در این ویدیو، اصول اساسی کتاب «شیب» به طور جذاب و قابل فهمی توضیح داده شده‌، برای آشنایی با مفاهیم اصلی کتاب، این ویدیو را ببینید.

کتاب شیب به این سؤال پاسخ می‌دهد که چگونه در برابر سختی‌ها و موانع مقامت کرده و در چه زمانی می‌­بایست دست از ادامه کار برداریم.

تمرکز بر بهترین شدن در یک زمینه

امروزه با وجود تنوع بسیار زیاد کسب‌وکارها، مشتریان به دنبال بهترین‌­ها در هر زمینه کاری هستند. مثلاً بهترین فروشگاه، بهترین متخصص و… ؛ بنابراین  به‌جای مهارت در همه قسمت­‌ها، در یک زمینه خاص به‌صورت متمایز و حرفه­‌ای عمل کنید تا تبدیل به بهترین شوید. برای دستیابی به موفقیت پایدار لازم است که همواره در جهت نیاز جامعه، رشد و تغییر کنید چرا که رقیبان تازه‌نفس جای شما را خواهند گرفت.

شیب به عنوان فرصتی برای رشد و تغییر مثبت

برای خبرگی و تمایز در هر کاری باید از مرحله­‌ای به نام شیب عبور کرد. شیب همان سختی­‌ها و موانعی هستند که اغلب افراد در مواجهه با آن خیلی زود تسلیم می‌شوند. وجود شیب­‌ها برای رشد و تبدیل به یک فرد ارزشمند ضروری است، هر چه این شیب­‌ها سخت‌تر باشد، موفقیت  شما بزرگ‌تر است.  بنابراین آن را بپذیرید و ثابت‌قدم بمانید و برای عبور موفق از آن به فکر راه‌حل باشید، همچنین از انجام­ کارهای ساده اجتناب کنید و به سمت کارهایی بروید که امکان پیشرفت در آن باشد.

 استفاده هوشمندانه از شیب‌ها در مسیر رشد

دقت داشته باشید که شیب‌ها را با یکنواختی اشتباه نگیرید. یعنی حالتی که در عین تلاش فراوان و مستمر، رشد و تغییر خاصی ایجاد نشود. مثلاً ماندن در شغلی که هیچ آینده‌ای ندارد. در این حالت از آن خارج شده و راه دیگری را انتخاب کنید. البته این بدان معنا نیست که از تجربه و مهارتی که سال‌هاست به دست آوردید صرف‌نظر کنید و وارد  حرفه­‌ای شوید که در آن سر رشته‌ ­ندارید چرا که وقت و انرژی زیادی از شما خواهد گرفت و رشد قابل‌ملاحظه‌ای عایدتان نمی­‌شود. بنابراین در زمینه قبلی بمانید اما شاخه خود را تغییر دهید به طور مثال اگر چندین سال است که شغل شما فروش حضوری است اما پیشرفت چشمگیری نداشتید، به سمت شغل آشپزی که هیچ تخصص در آن ندارید نروید بلکه انواع دیگر از فروش را امتحان کنید به طور مثال فروش تلفنی یا آنلاین.

 بهترین شدن و چالش‌های آن

در   مسیر تبدیل به بهترین شدن 4 مورد ممکن است مانع شما شود:
1)هنگامی که در حوزه کاریتان مصمم نباشید در این صورت با مواجه شدن با یک تردید یا بی پولی خیلی سریع جا می‌زنید.
2) وقتی که اشتیاقی برای رشد ندارید و به معمولی بودن قانع می‌­شوید.
3) هنگامی که به جای نتایج بلند مدت، بر نتایج کوتاه تمرکز می‌­کنید.
4) وقتی زمینه فعالیت شما از ریشه اشتباه است و  قدرت مقابله با رقبایتان را ندارید.
بنابراین، لازم است قبل از شروع هر کاری در مورد موانع کار، استعداد و توانایی لازم، منابع و سرمایه تحقیق و برنامه‌ریزی کنید.

انواع شیب‌ها

تعدادی از شیب­‌هایی که ممکن است با آن مواجه شوید بررسی می‌شود تا با شناخت آن بتوانید تصمیمات بهتری بگیرید و با موفقیت از آن عبور کنید:

مورد اول، شیب خود

یعنی این که به‌جای مقصر دانستن دیگران و عوامل بیرونی، مسئولیت زندگی و آنچه که برایتان پیش می­‌آید را بپذیرید. این موضوع در واقع شیبی است که هر کسی توان مقابله با آن را ندارد. اما زمانی که مسئولیت‌پذیر باشید و کنترل زندگی را به دست بگیرید، موفقیت از آن شما خواهد بود چرا که منتظر دیگران نمی‌­مانید و به فکر راه‌حل خواهید بود.

مورد دوم، شیب آموزش

هنگامی که بعد از دانشگاه وارد بازار کار می‌شوید خواهید فهمید که با این آموخته‌­ها نمی‌­توانید پیشروی قابل‌توجهی داشته باشید در آن لحظه می­‌بایست مهارت‌­های خود را بهتر کنید. هر کسی توان عبور از این شیب را ندارد دقیقاً به همین دلیل است که در زمینه­‌های تخصصی، افراد کمی را می‌­توان یافت.

مورد سوم، شیب خطر

گاهی اوقات برای بهبود شرایط باید دست به خطر زد به طور مثال هنگامی که با سرمایه‌گذاری ناشناس و یا فرصت کاری نو مواجه می‌­شوید.

مورد چهارم، شیب دیدگاه

گاهی برای دستیابی به موفقیت بالاتر لازم است که شیوه درک و فکر خود را به طور کل تغییر دهید. مواجهه با این شیب کار ساده‌ای نخواهد بود چرا که سال­‌هاست یک نگرش خاص را پذیرفته‌­اید.

مورد پنجم، شیب ارتباط

ارتباطات شخصی و کاری شما می­‌تواند با شیب همراه باشد. یعنی زمانی که این ارتباط در شرایط  سخت قرار دارد در این حالت قطع ارتباط کار بسیار ساده‌­ای است. در چنین شرایطی با برخورد دوستانه از آن عبور کنید تا بتوانید از مزایای آن استفاده کنید.

مورد ششم: شیب فروش

زمانی که قصد افزایش فروش دارید این شیب ظاهر می­‌شود. در این حالت احتمالاً باید تبلیغات بیشتری انجام دهید و یا فروشندگان بامهارت بالا همکاری کنید.

مرود هفتم: شیب توسعه کسب‌وکار

این شیب زمانی ظاهر می­‌شود که قصد رشد و توسعه کسب‌وکارتان را دارید؛ مثلاً به‌جای کار در کارگاه کوچک قصد راه‌اندازی شرکت بزرگی را داشته باشید. در این هنگام شیب‌­های شما می­تواند زمان، انرژی و سرمایه‌تان باشد.

جمع‌بندی

در خلاصه کتاب شیب، درباره پذیرش شیب‌ها به عنوان فرصت‌های رشد تأکید شد که نباید این شیب‌ها را با یکنواختی اشتباه گرفت. توصیه می‌شود که در مواجهه با چالش‌ها، به جای ماندن در مسیری بی‌آینده، شاخه خود را تغییر داده و به دنبال فرصت‌های جدید و متنوع در زمینه کاری خود بگردیم. در این فرایند، توجه به مهارت‌ها و تجربیات به دست آمده مهم بوده و انتخاب‌ها با دقت و هوشمندی باید انجام شوند.

اشتراک گذاری:
برچسب ها: تحول شخصیچالش‌هارشد شخصیست گادین
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
در یوتوب
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

مرد بابل
خلاصه کتاب ثروتمندترین مرد بابل+ویدیو
خلاصه کتاب اصل ۸۰-۲۰ +ویدیو
خلاصه کتاب قوانین جدید بازاریابی و روابط‌عمومی+ویدیو
خلاصه کتاب روانشناسی فروش+ویدیو
دیوانگان ثروت ساز
خلاصه کتاب دیوانگان ثروت‌ساز+ویدیو
ساده گرایی
خلاصه کتاب ساده‌گرایی+ویدیو

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

جستجو برای:
فهرست سفارشی
  • صفحه اصلی اول
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • حساب کاربری من
  • درباره ما
  • سبد خرید
  • فروشگاه

ورود
استفاده از موبایل
آیا هنوز عضو نیستید؟ اکنون عضو شوید
بازنشانی رمز عبور
استفاده از موبایل
عضویت
قبلا عضو شدید؟ اکنون وارد شوید

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

ارسال مجدد کد تایید (00:60)

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت