خلاصه کتاب بازاریابی بدون فروش+ویدیو
📔خلاصه کتاب بازاریابی بدون فروش
جی بائر
ویدیو خلاصه کتاب “بازاریابی بدون فروش” در زیر ارایه شده است. در این ویدیو، اصول اساسی کتاب «بازاریابی بدون فروش» به طور جذاب و قابل فهمی توضیح داده شده، برای آشنایی با مفاهیم اصلی کتاب، این ویدیو را ببینید.
کتاب بازاریابی بدون فروش به این سؤال پاسخ میدهد که چرا بازاریابی هوشمندانه با کمک به مشتری انجام میشود نه مبالغهگویی.
کمک هوشمندانه
اگر بهجای فروش به فکر کمک هوشمندانه به مشتریانتان باشید آنگاه میتوانید اعتماد مشتریان را به دست آورید و در جنگ جلبتوجه مشتری پیروز شوید و مشتریان را برای همیشه حفظ کنید.
تأثیر رسانههای اجتماعی در جذب مشتریان و رشد کسب و کار
در حدود یک دهه گذشته، مردم برای انتخاب محصول از موتورهای جستجو مانند گوگل استفاده میکردند؛ اما با رشد رسانههای اجتماعی این روش کنار گذاشته شده، چرا که در این حالت، کاربر میتواند در مورد خریدش بهتر تحقیق کند و به منابع بیشتری دسترسی دارد، این شبکهها، پیشنهادهایی از افراد مورداعتماد را در اختیارمان قرار میدهد؛ مثلاً اگر چیز جدیدی لازم داشته باشیم با نظرسنجی در اینستاگرام یا توییتر این اطلاعات را جمعآوری میکنیم؛ حتی این امکان وجود دارد که از تجربه استفاده از یک محصول مشخص مطلع شویم. بنابراین، میتوان گفت که رسانههای اجتماعی نقش بسیار مؤثری در جلبتوجه مشتریان و رشد کسبوکارها دارد.
ارتباط بر اساس اعتماد
برای اینکه کسبوکارها عملکرد مناسب در تبلیغات داشته و به نتایج موفقی دست یابند، بسیار مهم است که با مشتریان روابطی بر مبنای اعتماد ایجاد کنند. دسترسی به این سطح اعتماد روندی تدریجی و دشوار است و در صورت کارکرد نامناسب باعث سلب اعتماد مشتریان خواهد شد به طور مثال بمباران اطلاعاتی مشتریان یا ارسال مداوم پیام تبلیغاتی میتواند باعث نارضایتی و در نهایت ازدسترفتن مشتریان شود. درست است که رشد رسانه اجتماعی نشان از تشنگی مردم به اطلاعات است؛ اما این اطلاعات باید بهصورت مختصر و مفید در اختیار کاربران قرار گیرد.
سهراهکار جلباعتماد مشتری
برای جلباعتماد مشتری سهراه کار میتواند به شما کمک کند:
مورد اول، ارائه اطلاعات به شکل سلفسرویس، یعنی کاربران بدون دخالت شرکت، اطلاعات را به دست آورند و خودشان تصمیم بگیرند چطور از اطلاعات استفاده کنند به طور مثال دیجیکالا به کاربران اجازه میدهد که درباره محصولات به شکل مستقیم اطلاعات کسب کنند و هیچ دخالتی برای هدایت به سمت محصولی خاص ندارد.
مورد دوم، با مشتریان حتی آنهایی که خرید انجام نداده بهصورت صادقانه و شفاف ارتباط برقرار کنید، اطلاعاتی باید بهصورت کاملاً بیطرفانه و کاربردی باشد.
مورد سوم، راهحل پیشنهادی باید متناسب با شرایط هر مشتری باشد.
تحلیل منابع: دستیابی به اطلاعات مشتریان
برای ارائه بهترین خدمات باید دریابیم که خواسته مشتریان چیست تا باتوجهبه آن محصولات را بهبود داد. در این راستا آنالیز منابع میتواند به ما کمک کند، اطلاعاتی نظیر جستجوی مشتریان در گوگل، نشان میدهد که چه چیزهایی بیشتر موردتوجه است و چه موضوعاتی کمتر مورداستفاده قرار میگیرد. برای این منظور ابزارهای بسیار متفاوتی وجود دارد که موتورهای جستجو و وبسایتها را آنالیز میکند. به طور مثال گوگلترندز، میزان محبوبیت جستجوی کلیدواژه در موتور جستجوی گوگل را به نمایش میگذارد. آنالیز منابع، دید کلی به صاحبان کسبوکار میدهد که آیا محصول میتواند برای مشتری ارزشمند باشد یا نه. علاوهبرآن، برای یافتن موقعیت جدید بازاریابی مؤثر است.
جلب توجه مشتریان از طریق وبلاگها
ازآنجاییکه مشتریان تشنه اطلاعات هستند، وبلاگهای بهروز و دقیق میتواند باعث جلبتوجه مشتری شود. این وبلاگها میبایست بهصورت مداوم با اطلاعات موردنیاز مشتری و پاسخ به سؤالات مشتریان بهروز شود. وبلاگهایی که به تمام سؤالات مشتریان در مورد محصول پاسخ میدهد خیلی زود به منبع مفید تبدیل خواهد شد که برای مشتریان شناخته شده است و در نهایت میتواند باعث ایجاد فروش فوقالعاده شود.
استفاده از مشارکت کارمندان برای جلب اعتماد مشتریان
بهرهگیری از مشارکت کارمندان جهت کمک به مشتریان راهی دیگر برای جلباعتماد بوده و برای هر کسبوکاری بسیار سودآور است؛ چرا که مشتریان ترجیح میدهند بهجای تلاش کارمندان برای فروش، به آنها کمک شود، در آن صورت است که مشتری به سمت همکاری با شرکت تمایل پیدا میکند.
استفاده از روشهای ارتباطی جدید در تعامل با مشتریان
امروزه کسبوکارها میبایست برای تعامل با مشتریان انعطافپذیر باشند و روشهای ارتباطی جدید همچون نرمافزار یا وبلاگهای جامع و کاربردی استفاده کنند تا بتوانند همگام با تغییرات، محصولات و خدمات خود را بهبود دهند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.